هاست وردپرس، راهنمای خرید هاست وردپرس

۳۰ فروردین ۱۴۰۰
هاست وردپرس، راهنمای خرید هاست وردپرس

اگر کسب و کار شخصی خود را دارید و جرقه ای در ذهنتان خورده و تصمیم گرفته‌اید شانس خود را در فضای اینترنت نیز امتحان کرده و از این راه کسب و کار خود را گسترش دهید چه باید بکنید؟ اولین چیزی که برای داشتن یک وبسایت به آن احتیاج پیدا خواهید کرد یک هاست برای میزبانی می‌باشد. برای استفاده از وردپرس باید به حداقل نیازمندی های وردپرس آشنایی داشته باشد و هاستی را انتخاب کنید تا تمامی پیش نیاز های اصلی وردپرس را تامین کند.

شما می‌توانید به هاست (میزبانی وب) به عنوان یک خانه فکر کنید که در آن همه چیز خود را ذخیره می‌کنید. دومین چیز نیز دامین یا آدرس سایت می‌باشد که به منزله‌‌ی نشانی این خانه می‌باشد. انتخاب هاست مناسب، اتفاقی است که اغلب نادیده گرفته می‌شود. درحالی که هاست یکی از اجزای کلیدی هر وب سایت موفق است. انتخاب یک هاست مطابق نیاز‌های شما می‌تواند رتبه سایت را در موتور‌های جستجو (SEO) بهبود بخشیده و تجربه کاربری را بالا ببرد و در نهایت به افزایش فروش منجر شود.

اگر تازه کار هستید ، مواردی که در زیر به آن می پردازیم تخصصی بوده وممکن است برای شما گیج کننده باشد ، به همین دلیل به انتهای همین مطلب مراجعه نمایید و از هاست پیشنهادی ما استفاده نمایید. هاست معرفی شده تمامی پیش نیازهای وردپرس را داراست و کاملا برای وردپرس مناسب می باشد.

الزامات وردپرس 

  • PHP نسخه 7.2 یا بالاتر
  • MySQL نسخه 5.6 یا بالاتر یا MariaDB نسخه 10.1 یا بالاتر
  • پشتیبانی از HTTPS

وردپرس پیشنهاد می کند از Apache یا Nginx که بسیار قدرتمند و ویژگی های خوبی دارند استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که وردپرس را می توان بر روی هر سروری که از PHP و MySQL پشتیبانی می کند ، نصب و اجرا کرد.

برای مطالعه extension های PHP به کتابچه راهنما وردپرس مراجعه نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به پیش نیاز های وردپرس مراجعه نمایید.

مقایسه‌ی هاست وردپرس با هاست معمولی

مقایسه‌ی هاست وردپرس با هاست معمولی

حال که با مفهوم هاست و همچنین لزوم انتخاب هوشمندانه‌‌ی آن آشنا شدیم به سراغ اصولی می رویم که می‌تواند ما را در انتخاب هاست وردپرس مناسب، راهنمایی کند. ابتدا یک سوال؟ برای ساختن یک وبسایت وردپرسی حتما نیاز به هاست وردپرس می‌باشد؟ خیر؛ تمام چیزی که شما نیاز دارید یک هاست مبتنی بر لینوکس می‌باشد که از PHP و Mysql پشتیبانی کند.

تنها تفاوتی که هاست وردپرس با هاست‌های معمولی دارد به زبان ساده این است که این هاست‌ها به طور ویژه برای وردپرس بهینه شده‌اند و سرعت و امنیت بهتری برایتان فراهم می‌کنند. درواقع شاخصه‌های اصلی هاست وردپرس امکان پیکربندی دقیق‌تر و سرعت بارگزاری بیشتر و عملکرد بهتر آن‌ها می‌باشد.

همچنین برخی از ارائه‌کنندگان پلن هاست وردپرس به منظور ساده‌تر کردن نصب وردپرس امکانی را قرارداده‌اند که با زدن یک کلیک می‌توانید وردپرس را نصب کنید. حتی بعضی هاست‌های وردپرس در صورت نیاز شما می‌توانند که هسته وردپرس را به صورت خودکار بروزرسانی کنند.

تفاوت بین سرویس‌های هاست

یکی از مواردی که قبل از انتخاب هاست وردپرس باید در نظر داشته باشید، حجم فعالیت و نوع فعالیت شماست. بهتر است ابتدا انواع سرویس‌های هاست را با هم بررسی کنیم سپس ببینیم چه سرویسی برای چه فعالیتی مناسب است.

تفاوت بین سرویس‌های هاست
  1. سرویس‌های اشتراکی : در این نوع از سرویس‌ها معمولا چندین وبسایت روی یک هاست قرار می‌گیرند به این معنا که دارای منابع سرور مثل حافظه، فضای دیسک سخت و پهنای باند مشترک هستند. اگر کسب و کار شما مبتدی است و کاربران زیادی ندارید، می‌توانید از این نوع سرویس‌ها استفاده کنید. مضرات این سرویس نیز فضای حافظه محدود، سرعت بارگزاری کند، تاثیر روی رتبه سایت (SEO) و اشکالات امنیتی به دلیل میزبانی چندین سایت با آی پی یکسان می‌باشد.
  2. سرویس‌های اشتراکی : در این سرویس نیز مانند سرویس‌های اشتراکی منابع سرور بین چند کاربر به اشتراک گذاشته شده اما با این تفاوت که تعداد کاربران مشترک در این سرویس نسبت به هاست اشتراکی کمتر می‌باشد. در واقع منابع سرور با توجه به نیاز هر کاربر به او اختصاص می‌یابد. بنابراین هر زمان که بخواهید می‌توانید با صرف هزینه اضافی منابع سرور از جمله حافظه و یا پهنای باند بیشتری بدست آورید. همین عامل نیز این سرویس را برای کسب و کار‌هایی که به سرعت در حال رشد می‌باشند مناسب می‌کند. همچنین این سرویس نسبت به سرویس‌های اشتراکی از امنیت بالاتری نیز برخوردار است.
  3. Dedicated (هاست اختصاصی) : در این مدل سرویس‌ها میزبانی فقط از سایت شما انجام می‌شود و کاملا شخصی است. شما می‌توانید تمام فضای دیسک سخت، حافظه و پهنای باند را استفاده کنید و کنترل کامل بر جنبه‌های سرعت، امنیت و SEO دارید. وبسایت شما بصورت کاملا اختصاصی پشتیبانی می‌شود. این سرویس‌ در مقایسه با دو سرویس قبلی بسیار گران است و برای بازدیدهای بیش از 100 هزار در ماه مناسب می‌باشد.
  4. Cloud (سرویس‌های ابری) : در حالت کلی شباهت زیادی به VPS دارد. در این نوع میزبانی وبسایت شما به جای سرور فیزیکی رو سرور‌های ابری قرار می‌گیرد. میزبانی‌های ابری به ویژگی مقیاس پذیریشان هست که مشهورند. به کمک این ویژگی شما می‌توانید به سرعت منابع سرور خود را اضافه یا حذف کنید. مثلا اگر ترافیک ورودی به وبسایت شما افزایش ناگهانی پیدا کرد و باعث کندی سایت گردید به سرعت می‌توانید منابع سرور را افزایش داده و به حالت عادی برگردید.
  5. هاست وردپرس مدیریت شده : هاست وردپرس مدیریت شده یک تکنولوژی نسبتا جدید است که به منظور ارائه خدمات میزبانی بدون دردسر برای کاربران وردپرس توسعه پیدا کرده است. این سرویس درواقع همان هاست وردپرس می‌باشد که قبل‌تر به آن پرداخته بودیم. این سرویس گران‌تر از سرویس‌های اشتراکی است اما به دلیل خدمات خوبی که به طور خاص برای کاربران وردپرس فراهم می‌کند ارزش خرید بالایی دارد.

مقایسه‌ی هاست های ویندوزی و لینوکسی

سرویس‌های هاست به صورت کلی به دو نوع لینوکسی و ویندوزی تقسیم می‌شوند. هر کدام نیز دارای چندین مدل کنترل پنل هستند که برای آشنایی بیشتر آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

چرا برای وردپرس نباید از هاست ویندوزی استفاده کرد ؟

اگر تصمیم دارید که یک سایت وردپرسی داشته باشید بهتر است از خیر هاست ویندوزی بگذرید زیرا شما را با مشکلات زیادی روبرو خواهد کرد. اما اگر برای کارکرد وبسایت‌ خود به زبان‌های ASP ، Net. و پایگاه داده MsSQL نیاز دارید بهتر است هاست ویندوزی تهیه کنید زیرا نیاز به این موارد در هاست ویندوز به راحتی برآورده می‌شود. صادقانه بگویم این مورد تنها دلیل مراجعه به هاست ویندوزی در مقابل هاست لینوکسی است. انواع کنترل‌پنل‌های ویندوز عبارت است از:

Plesk
DoNetPanel
Plesk
Helm
WebsitePanel
از سرشناس‌ترین کنترل پنل‌ها که معمولا از آن‌ها استفاده می‌کنیم WebsitePanel و Plesk است.

چرا باید به سراغ هاست لینوکسی رفت؟

سرویس‌های هاست لینوکسی برای وبسایت‌هایی با زبان php و پایگاه داده MySQL مناسب هستند. این‌ها همان مواردیست که یک هاست وردپرس باید داشته باشد. برخی از کنترل پنل‌های معروف لینوکسی عبارتند از:

Cpanel
DirectAdmin
Kloxo
H-Sphere
VHCS
از معروف‌ترین کنترل‌ پنل‌ها به Cpanel و DirectAdmin می‌توان اشاره کرد. که شما می‌توانید روش‌های نصب وردپرس روی دایرکت ادمین و نصب ودرپرس در سی‌پنل را در همیار وردپرس دنبال کنید.

چه نوع سرویسی را برای میزبانی انتخاب کنیم؟

از هر نوع سرویسی که استفاده می‌کنید، باید مواردی را قبل از خرید در نظر بگیرید. برای اینکه راحت‌تر انتخاب کنید مواردی را برایتان در نظر گرفتیم که به انتخاب بهترین هاست وردپرس کمک می‌کند.

  • به چه نوع هاستی نیاز دارید؟ قبل از هر کاری اول با خود فکر کنید که به چه نوع هاستی نیاز دارد؟ فضایی که برای آن لازم است باید چقدر باشد؟ آیا در حال حاضر لازم است که یک هاست اختصاصی بگیرید یا همان سرویس اشتراکی برایتان جوابگوست؟ اینها سوالاتی هستند که قبل از هر چیزی باید پاسخ آن‌ها را بدهید.
  • زبانی که در طراحی سایت استفاده شده چیست؟ در بخش‌‌های بالایی سایت نیز درباره این مورد صحبت کردیم که هاست مورد نظر را باید با توجه به زبانی که در برنامه‌نویسی آن استفاده شده، انتخاب کنید. مثلا وردپرس روی هاست ویندوز هم جوابگو است اما کار شما را سخت‌تر خواهد کرد. یعنی اگر سرویسی از قبل ندارید حتما بهتر است هاست وردپرس لینوکسی انتخاب کنید تا راحت‌تر فعالیت‌های خود را انجام دهید.
  • لطفا خساست نکنید! اگر سرویس هاست وردپرس خوبی انتخاب نکنید، مطمئنا همیشه دچار مشکلاتی خواهید بود. یک سرویس‌دهنده خوب باید سرویس‌هایی با سرعت و کیفیت استاندارد، پشتیبانی تمام وقت، بک‌آپ گیری منظم، امکانات کامل مورد نیاز کاربر و موارد این چنینی را پوشش دهد.

چه منابعی در یک هاست‌ وردپرس باید در نظر گرفته شود؟

ظرفیت و رم استاندارد

در واقع این موارد جزء گزینه‌های ابتدایی یک هاست وردپرس هستند که باید موجود باشند. در غیر اینصورت نمی‌توانید عملکرد خوبی داشته باشید. معمولا این امکانات در پلن‌های سرویس مشخص می‌شود.

پهنای باند و انتقال اطلاعات

باید به پهنای باند سرویس توجه کنید زیرا به شما نشان می‌دهد که چه تعداد کاربر می‌توانند از وبسایت شما بازدید کنند. همچنین ببینید که به چه میزان امکان انتقال داده و اطلاعات را دارد.

افزودن دامنه و ایمیل

سرویسی که تهیه می‌کنید باید امکان اضافه کردن دامنه‌های جانبی و همچنین ساخت ایمیل‌های اختصاصی را داشته باشد.

امنیت

مهم‌ترین گزینه‌ای که باید در سرویس هاست وردپرس و هر نوع هاست دیگری در نظر گرفت، امنیت است. اگر سرویس شما راه نفوذ‌پذیری خوبی داشته باشد، مطمئنا سایت شما همیشه در خطر است. پس از امنیت آن حتما مطمئن شوید.

فاکتور های مهم برای انتخاب بهترین هاست وردپرس

  1. آپ‌تایم بالای هاست : آپ‌تایم به معنی پایداری هاست است یعنی در طول یک سال تعداد قطعی‌های هاست چند بار و به چه مدتی است. مقدار آپ‌تایم یک هاست وردپرس خوب، نباید کمتر از 99.4% باشد.

۲. امنیت بالای هاست : امنیت همیشه یک فاکتور مهم در هر هاستینگی است. اگر هاستینگ شما نتواند امنیت سایت شما را حفظ کند، خیلی زود سایت را هک خواهند کرد.
۳. پشتیبانی تخصصی برای سایت‌های وردپرسی : با توجه به اینکه بیش از یک‌سوم سایت‌های دنیا با وردپرس ایجاد شده است، هر شرکت ‌هاستینگ معتبری باید دارای یک تیم تخصصی وردپرسی برای رفع مشکلات احتمالی کاربران خود باشد.

  1. پشتیبان گیری روزانه از وب‌سایت شما : پشتیبان گیری هم یکی از مهم‌ترین موضوعات برای انتخاب سرویس هاستینگ وردپرس است. شرکت‌های هاستینگ براساس پلن انتخابی شما، از وب‌سایت به‌صورت روزانه و یا هفتگی نسخه پشتیبان تهیه می‌کنند. حال این شمایید که باید ببینید حجم فعالیت‌ها به چه صورت است و به چه میزان نیاز به بک‌آپ‌گیری دارید.
  2. پهنای باند مناسب : شرکت‌های هاستینگ باید پلن‌های مختلفی برای ارائه پهنای باند متنوع، ارائه دهند تا کاربران بتوانند براساس بودجه و اندازه سایت خود پلن موردنظر خودشان را انتخاب کنند.
  3. سیستم‌عامل و کنترل پنل : سیستم‌ عامل توصیه‌شده برای وردپرس لینوکس است. هاست وردپرس هم یک سیستم‌ عامل لینوکس است که برای سایت‌های وردپرسی بهینه‌شده. کنترل پنل‌های سی پنل و دایرکت ادمین هم کنترل پنل‌های توصیه‌شده برای وردپرس هستند. اغلب ارائه‌دهندگان هاست‌ وردپرسی از کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده می‌کنند ولی برخی از ارائه‌دهندگان این سرویس، سی پنل را هم ارائه می‌دهند.
  4. سرعت هاست(زمان بارگزاری) : سرعت هاست یکی دیگر از معیارهای انتخاب بهترین هاست وردپرس است. شما باید شرکت ‌هاستینگی را انتخاب کنید که هاست با سرعت بالا ارائه دهد. برای اینکه بدانید سرعت هاست این شرکت‌ها به چه صورت است، می‌توانید به سایت‌هایی که توسط این شرکت ها میزبانی می‌شوند، مراجعه کنید و سرعت آن‌ها را مقایسه کنید.

هاست پیشنهادی ما برای وردپرس

بسیاری از مشتریان ما و حتی خود ما سال هاست که از هاست نت افراز استفاده می کنیم ، این هاستینگ بنا به تجربه ی چندین ساله ما یکی از بهترین هاستینگ های ایران است.

هاست پیشنهادی ما برای وردپرس
  • کانفینگ بسیار عالی برای سایت های وردپرسی
  • ارائه دهنده هاست های با کیفیت
  • پشتیبانی خوب
  • ارائه دامین رایگان
  • ارائه SSL رایگان
  • قیمت خوب و منصفانه

برخی از ویژگی های بارز این هاستینگ است.
برای سفارش هاست و انتخاب پلن مناسب مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. ابتدا از لینک روبرو وارد سایت نت افراز شوید. برای ورود به سایت کلیک کنید.
  2. از منو بالای سایت به “میزبانی > میزبانی وب استاندارد” بروید.
  3. پیشنهاد ما استفاده از “سرویس برنزی” است ، بر روی دکمه سفارش کلیک کنید. ( هر زمان که نیاز به ارتقا داشتید می توانید با پرداخت مابه التفاوت پنل خود را ارتقا دهید )
  4. مراحل را ادامه دهید. هر کجا نیاز به کمک داشتید به هاستینگ تیکت بزنید و از آن ها کمک بگیرید.

نظر خود را در کارد زیر بنویسید.

یک × دو =

بدون دیدگاه

ورود به دنیای نسیم نت

گروه طراحی نسیم نت
مشاوره رایگان تلفنی
پل های ارتباطی با

گروه طراحی نسیم نت

روزهای کاری : شنبه تا چهارشنبه ( به استثنای روزهای تعطیل )
ساعت پاسخگویی : 9 صبح تا 2 بعد از ظهر

در صورتیکه قبل از خرید نیاز به مشاوره رایگان دارید در روزها و ساعات اعلام شده با ما تماس بگیرید تا شما را به صورت رایگان راهنمایی کنیم.

03537303047

09197437752